Personal training

Train

TRAIN ONDER BEGELEIDING VAN ATHLEVEL COACHES​

Persoonlijke begeleiding en aandacht staat bij Athlevel Studio voorop. Athlevel Studio biedt een team van personal trainers aan geschikt voor iedereen. Wil je afvallen? Wil je sterker worden en groeien? Of wil je simpelweg lekkerder in je vel zitten? Athlevel Studio helpt jou en zorgt voor een goede match tussen jou en de personal trainer.

1:1 personal training

DUO PERSONAL TRAINING

DUO PT

Personal training voor 2 personen:

Daag jouw trainingspartner uit met deze vorm van personal training. Samen met een personal trainer zorgen wij ervoor dat jij en jouw trainingspartner het gewenste level bereiken.

START NU

WAT KRIJG JE

10 PERSONAL TRAINING SESSIES

20 PERSONAL TRAINING SESSIES

Result

Resultaten

Hoe

Hoe gaan wij te werk

Bij Athlevel Studio staan jouw fitnessdoelen centraal. Op basis van jouw wensen en doelen stellen wij een op maat gemaakt schema en begeleiden wij jou in je fitness journey. Plan jouw proefles hieronder.

Intake gesprek

We starten eerst met een intake gesprek, zodat wij jouw wensen en doelen kunnen bespreken. Daarnaast bespreken wij ook jouw fitness historie en eventuele gezondheidsklachten, zodat wij jou de beste begeleiding kunnen geven.

MATCHMAKING

Op basis van jouw wensen en doelen kijken wij welke personal trainer het beste hierbij past. Zo kun je het beste resultaat behalen!

TRAININGSSCHEMA OP MAAT MAKEN

Ieder persoon is anders en heeft ook een ander doel. We maken voor iedereen een op maat gemaakt schema op basis van de doelstelling en ervaring.

VOEDINGSSCHEMA SAMENSTELLEN

Naast het trainen is het ook belangrijk om een voedingadvies/schema te maken, zodat dit afgesteld is op jouw fitnessdoelen. Dit zorgt ervoor dat we nog sneller resultaat kunnen boeken.

START

Meld je nu aan en ontvang een proefles ter waarde van €75!

Wil jij afvallen, sterker worden, werken aan je postuur of fitter worden? Kom bij ons de intake doen en wij maken een op maat gemaakt traject om jouw fitnessdoelen te behalen!

Contact

Neem contact met ons op

Wil jij een proefles doen of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op!

info@athlevelstudio.com

020 308 6037

Aalsmeerderdijk 159 , 1438 AX OUDE MEER