fbpx

CORPORATE TRAINING

Wist jij dat een sportende medewerker gemiddeld 6 dagen per jaar minder verzuimd?

Een sportende medewerker is fitter, productiever en verzuimt gemiddeld 6 dagen per jaar minder. Hierdoor zijn gezonde en energieke medewerkers de basis voor ieder vitaal bedrijf. Daarom wil jij toch ook jouw werknemers helpen bij een gezonde en energieke levensstijl?

 

Athlevel Studio biedt op maat gemaakte groepstrainingen, verzorgd door gecertificeerde trainers, op basis van de wensen en behoeften van jouw medewerkers. Denk hierbij aan: teambuilding en het motiveren van elkaar. Tijdens de groepstrainingen werken medewerkers actief aan zichzelf en aan de band met de collega’s. 

ONZE PREMIUM VOORDELEN

Wat biedt Athlevel Studio:

 – Samen met jou maken wij een custom-made pakket gebaseerd op jouw behoeftes

 – Dit kan op locatie zijn of in de premium studio van Athlevel Studio

 

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om jouw medewerkers fit te krijgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen graag om te kijken hoe wij jouw personeel zo fit mogelijk krijgen! 

Verhoogt werktevredenheid

Door te sporten verminder je de druk op je werknemers hun schouders. Hierdoor wordt de werktevredenheid verhoogd. Door te sporten verminder je de werkdruk. Hierdoor wordt het werk bevredigender.

Verbetert de reputatie van het bedrijf

Wanneer een bedrijf zijn werknemers waardeert en in hun investeert door middel van trainingen, zullen mensen buiten het bedrijf dit uiteindelijk te horen krijgen. Dit verbetert de reputatie.

Verlaagt het ziekteverzuim

Door meermaals in de week te sporten blijven je werknemers fit en gezond. Hierdoor zijn zij minder vaak ziek in een jaar. Zo voorkom je een burnout op de werkvloer!

KOM TRAINEN BIJ ATHLEVEL STUDIO

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS PROEFLES NEEM CONTACT MET ONS OP